Even voorstellen

 

Ik ben Hèlen Brink, getrouwd en moeder van een dochter en een zoon.

Sinds 1986 ben ik werkzaam in de kinderopvang met veel passie en plezier. Daarvan werk ik de laatste jaren op de verticale groep. Bij deze groep vind ik het heel belangrijk om met rust en regelmaat met de kinderen om te gaan.

In mijn werk miste ik iets om de kennis en de passie over te dragen naar jonge ouders, daarom ben ik de opleiding docent babymassage en -yoga gaan doen. Hier heb ik veel geleerd en deze kennis zou ik graag willen overbrengen aan jonge ouders.

Zeker als het je eerste kindje is komt er veel op je af en krijg je uit de omgeving vaak goed bedoelde adviezen. Het is wennen aan een nieuwe situatie. Niet vlug even dit of dat doen. Nu moet je rekening houden met een kleine die ook zijn aandacht vraagt, maar ondertussen wil je omgeving ook die aandacht.

Je kindje kan hier sterk op reageren. Door een moment voor jullie samen in te plannen voor babymassage, kom je samen tot rust. Ook leer je elkaar dan beter kennen en ga je het gedrag van je kindje begrijpen en kun je er iets aan doen.

Ik hoop dat jij en je kindje heerlijk kunnen genieten van en na deze cursus en zo een heerlijke toekomst tegemoet gaan.

 

Opleiding en werkervaring