Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.211.31.134 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Anita Anita
Serieus een aanrader voor alle kersverse mama's.Hoe jonger je begint hoe makkelijker je kleintje er aan gewend raakt. Mijn mannetje was 8 weekjes toen hij aan de cursus begon het was even wennen voor hem maar na de eerste les zag je al verandering. Hij kon zijn rust vinden en gaf zich over. Zo mooi om te zien. Nu na de cursus gaan we thuis verder en je merkt aan hem dat hij de aanraking herkent en steeds sneller denkt hé dit was fijn de vorige keer, en wordt dan zo rustig en valt dan in slaap na de massage. Voor een kindje wat weinig slaapt overdag en nu soms ineens 1,5 uur vast slaapt is dit heel fijn. We hebben het altijd met z'n alle altijd druk maar gun jezelf en je kindje dat 1 op 1 moment waar je elkaar echt leert kennen. Just a Little Relax ;-)Dankjewel Hélen!
Annelies Korfker Annelies Korfker
Het is echt een fijn moment tussen jou en je baby. Heel relaxed en je voelt je even nóg meer verbonden met elkaar. Prettige sfeer bij little relax!
Linda en Timo Linda en Timo
Als fysiotherapeute ben ik gewend veel te masseren, maar hoe dat nou bij een baby precies moest, daar had ik geen idee van. In 4 lessen hebben we verschillende technieken geleerd. Alles werd goed uitgelegd en er was veel individuele aandacht. In een heerlijke sfeer kwamen we elke week samen helemaal tot rust. Ondanks dat ik thuis goed vooruit kan, zal ik de vrijdagochtenden missen
Femke en Fedde Femke en Fedde
Hele fijne en gezellige lessen. Ik heb er veel van geleerd en kan mijn zoontje thuis lekker masseren en laten ontspannen. Het is bijzonder om op deze manier met je baby bezig te zijn.
Marloes en Emily Marloes en Emily
Samen met mijn dochtertje van 2 de cursus dreumes yoga gevolgd bij Helen. Was erg leuk om te doen en zeker om Emily na de lessen veel van de bewegingen die we samen gedaan hadden op haar eigen moment na te zien doen. Het was erg gezellig, als er weer een nieuw groepje voor de dreumes/peuters ontstaat hou ik me zeker aanbevolen om weer mee te doen.
Angela en Maeghan Angela en Maeghan
Ik geloofde helemaal niet dat babymassage ook echt effect had op die kleintjes. Totdat mijn middelste kind letterlijk van kop tot teen onder het eczeem kwam te zitten door een allergische reactie. Gek werd hij van de jeuk, dag en nacht. En dus moesten we hem zo vaak als nodig insmeren met speciale zalf. Op het kinderdagverblijf smeerde Hèlen hem regelmatig in en dan krijg hij ook gelijk even een babymassage. Ik kon 's avonds altijd goed merken, wanneer dat was gebeurd, want dan was hij altijd veel relaxter. Ook merkte ik dat hij thuis zelf aangaf dat hij een massage wilde, door eerst met zijn ene been tegen me aan te trappen en daarna met zijn andere been, als ik hem thuis insmeerde. Dus toen ik zwanger was van mijn derde kind, een meisje, wist ik al gauw dat ik de cursus babymassage wilde volgen. Ik ben erg blij dat ik dat ook heb gedaan. Mijn dochter was namelijk vrij snel overprikkeld, dus ik vond het moeilijk om echt contact met haar te maken, te krijgen en te houden. Tijdens de cursus merkte ik al snel dat zo'n babymassage dé manier is om even quality time met haar door te brengen. En Hèlen is ook dé docente om het je te leren. Ze is zelf ontzettend relaxed, neemt de tijd en legt alles heel rustig uit. Zelfs als er tussendoor gevoed moet worden en even een verschoning plaats moet vinden, is hier gewoon de ruimte en de tijd voor! Alle handelingen die je leert staan in een cursusboekje, dus hartstikke handig als je thuis gaat oefenen! Verder doet ze er alles aan om jou en je baby zo relaxed mogelijk te laten worden en zo ga je ook weg. Voor de rest van de dag! Heerlijk zen 🙂 Bedankt Hèlen voor de cursus, de gezelligdheid en alles wat je ons geleerd hebt!