Fotograferen is mijn hobby. Tijdens de cursus babymassage maak ik altijd al foto’s om het moment vast te leggen voor de ouders. Ik vind dit zo leuk dat ik mij verder in de fotografie ben gaan verdiepen en cursussen en workshops volg om verder te ontwikkelen hierin.

Het vastleggen van het prille begin van een baby is heel mooi. De baby verandert in korte tijd en door het vast te leggen kun je weer terug kijken op dit mooie moment.

Door mijn lange ervaring in de kinderopvang  weet ik hoe ik met kinderen om moet gaan en ze moet benaderen . Veiligheid staat ook bovenaan en er worden geen gekke posities gedaan die niet kunnen. De baby word in een natuurlijke houding gelegd. Eventueel met een wrap of in een bananen blad gelegd maar verder heel neutraal. Behalve als ouders dit zelf willen.

Ook de rust en de tijd nemen is een ding wat echt belangrijk is. De baby staat op nummer 1 en ook met de moeder die net bevallen is word rekening gehouden.

De uitgebreide shoot vind plaats bij jullie thuis.

De overige shoots zijn in de kleine studio bij Little-relax. Doordat het een hobby is zijn de prijzen  laag, waardoor het bereikbaar is voor iedereen.